PremiumAnalisten zien nieuw instapmoment voor litecoin aankomen

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van litecoin (LTC) die eerder in onze Premium groep is gedeeld. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen, probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse LTC koers

De analisten van Crypto Insiders zijn al een lange tijd bullish over litecoin. De LTC koers toonde namelijk al kracht zelfs voordat de rest van de crypto markt begon te herstellen. De analisten melden in een nieuwe analyse voor Premium dat zij na korte correctie verwachten dat de stijging door zal zetten.

“We zien LTC nu in een rising wedge in een diagonal wave. Wij verwachten dat deze wedge zal breken en dat we een tweede wave van een 12345 Elliott Wave naar beneden krijgen. Dit kan voor ons een gunstig moment zijn om een instapmoment voor LTC te vinden. 

Wij verwachten dat de koers nog een daling zal maken richting de zone tussen de $81 en $83, waarna een flinke stijging volgt. Op korte termijn zijn we dus lichtelijk bearish, maar over de middellange termijn bullish. Zodra wij een duidelijker beeld hebben over de instapzone, zullen we dit direct delen in de Premium groep.”

Deze analyse is 30 januari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Vaak volgt na elke stijging weer een daling. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook te profiteren van dalende koersen via shortposities. Met een Premium lidmaatschap ontvang je wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta en leer je van ervaren analisten en handelaren hoe je ervan kunt profiteren. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Lees meer over litecoin

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel