PremiumAnalisten zien nieuwe kansen voor deze crypto na verwachte correctie

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van binance coin (BNB) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen, probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse BNB koers

Binance Coin heeft sinds de jaarwisseling een sterke stijging laten zien, maar het lijkt er volgens de analisten van Crypto Insiders op dat de koers tegen een weerstandzone is aangelopen.  Zij verwachten daarom dat mogelijk snel een correctie volgt, legden zij onlangs aan Premium leden uit:

“Binance coin vormt sinds december 2022 een 12345 Elliott Wave patroon, waarbij de koers net de vijfde wave lijkt te hebben afgerond. Deze vijfde wave is uitgekomen op de 127,2% Fibonacci van wave vier, ofwel bij een prijs van $323,30.

Aangezien dit in de theorie ook het koersdoel was voor deze wave, verwachten we dat er hier flinke weerstand zal liggen en dat dit het einde is van het huidige patroon. Dit patroon fungeert als innerwave voor de eerste wave uit een groter 12345 Elliott Wave patroon.

Hierdoor hebben we nu dus een flinke correctie nodig om de tweede wave van het grotere patroon te vormen. Deze verwachten we rond de 50% en 61,8% Fibonacci niveaus, ofwel tussen een koers van $259,70 en $271,90. Dit zal voor ons persoonlijk een interessant moment zijn om BNB te overwegen.”

Deze analyse is 25 januari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Vaak volgt na elke stijging weer een daling. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook te profiteren van dalende koersen via short posities. Met een Premium lidmaatschap ontvang je wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta en leer je van ervaren analisten en handelaren hoe je ervan kunt profiteren. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Lees meer over Binance

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel