PremiumAnalyse: Shiba inu koers biedt nieuwe kansen na volgende daling

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van shiba inu (SHIB) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan eens een kijkje op onze Premium informatiepagina.

Laatste Shiba Inu nieuws

Technische analyse SHIB koers

SHIB is een van de weinige cryptomunten die vandaag groene cijfers laat zien. Over de afgelopen 24 uur is de SHIB koers met ongeveer 3% gestegen terwijl de meeste andere crypto op de markt juist rood kleuren. De toekomstige koers van shiba inu was een tijdje moeilijk voor de analisten van Crypto Insiders om in kaart te brengen, maar inmiddels bieden zij meer duidelijkheid. In de Premium omgeving deelden zij onlangs het volgende over de SHIB koers:

“SHIB is een tijdje onduidelijk geweest, echter zien wij nu een groter patroon in beeld komen. Wij verwachten hier dat SHIB een ABC Elliott Wave patroon maakt die volgens de theorie doorgaans uitkomt rond de 100% en 123,6% Fibonacci. Dit zou overeenkomen met een koers tussen de $0,00000453 en $0,00000657.

Zodra de koers dit ABC patroon afmaakt, zal SHIB ook een groter WXY EW patroon direct afronden. De koers van SHIB heeft volgens onze analyse dus nog een flinke weg naar beneden af te leggen. Dit vormt echter de koopzone waaruit wij verwachten dat de koers weer een herstel naar boven kan maken.”

Zodra de koers in de buurt komt van deze steunzone, zullen de analisten opnieuw naar de grafiek kijken om te bepalen hoe ver SHIB mogelijk kan stijgen. Deze analyse wordt dan zo snel mogelijk gedeeld in de Premium omgeving.

Bovenstaande SHIB analyse is op 14 november 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving worden alle analyses up-to-date gehouden.

Mogelijk ook een interessante analyse

Vanochtend worpen de analisten ook een blik op de koers van bitcoin (BTC). Nadat de cryptomunt over de afgelopen dagen eindelijk een welverdiende consolidatieperiode kreeg, verwachten de analisten dat er toch weer volatiliteit aankomt die de koers omhoog kan duwen. Echter blijft de lange termijn visie op de markt en koers hetzelfde.

Shiba Inu kopen of verkopen?

Overweeg jij SHIB te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel