PremiumAvalanche koers nadert bodem, analisten zien nieuwe kansen

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van Avalanche (AVAX) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Laatste Avalanche nieuws

Technische analyse AVAX koers

Avalanche wist over de afgelopen 24 uur met ongeveer 3% te stijgen naar $13. Deze stijging komt overeen met wat de analisten van Crypto Insiders gisteren al hadden voorspeld in de onderstaande analyse.

Volgens hen kan deze AVAX koersstijging nog even goed doorzetten. Daarna volgt wellicht de daling naar de bodem waar mogelijk nieuwe kansen liggen. Dat beschrijven de analisten als volgt:

“Op de grafiek zien we een groter 12345 Elliott Wave patroon waarbij de koers nu de innerwave van wave 4 maakt. Deze vierde wave gaat altijd in een ABC EW patroon. Zoals we ondertussen kunnen zien hebben we de A en de B wave al gemaakt en wachten we nu op de laatst C wave omhoog. 

Toch ziet de huidige prijs te riskant uit om een positie in te nemen. Wij wachten daarom eerst tot de koers de groene koopzone bereikt.” 

Hoe ver AVAX kan stijgen na het bereiken van deze zone, zullen de analisten zo snel mogelijk delen in de Premium omgeving zodra ze een betere schatting kunnen maken.

Bovenstaande AVAX analyse is op 28 november 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving houden we alle analyses up-to-date.

Mogelijk ook een interessante analyse

Vanochtend was ook een recente analyse van cardano (ADA) op Crypto Insiders te lezen. Hier is te lezen dat de analisten eindelijk goed nieuws voor ADA voorspellen. Het ziet er naar uit dat ook cardano dicht in de buurt van zijn bodem zit en daarna flink kan stijgen.

Avalanche kopen of verkopen?

Overweeg jij AVAX te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel