SHIB, AVAX en XRP te gebruiken in 60 miljoen winkels

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…

Foto: Shutterstock/FellowNeko

Shiba Inu (SHIB), mogelijk ‘s werelds bekendste meme coin, Ripple (XRP), een van de oudste cryptocurrencies die grensoverschrijdende betalingen faciliteert en Avalanche (AVAX) kunnen nu als betalingsmiddel worden gebruikt bij meer dan 60 miljoen winkels wereldwijd.  

Uit een aankondiging van Binance, de grootste cryptocurrency exchange ter wereld op basis van volume, blijkt dat deze drie coins zijn toegevoegd aan de Binance Card. Dit is een soort bankpas waarmee je voor je aankopen kunt betalen door middel van je crypto in je wallet.

De toevoeging van Shiba Inu komt niet als verrassing aangezien de coin de afgelopen jaren enorm populair is geworden. Het project is over veel verschillende platformen razendpopulair.

14 cryptocurrencies kunnen gebruikt worden

De kaart is vooralsnog alleen bruikbaar voor inwoners van de Europese Economische Ruimte (European Economic Area). Ook zullen vluchtelingen uit Oekraïne die in de EEA wonen toegang krijgen tot de kaart en de meest recente toevoegingen. 

Door de toevoeging van SHIB, XRP en AVAX zijn er nu in totaal 14 cryptocurrencies beschikbaar voor de Binance Card. De andere zijn Cardano (ADA), Binance Coin (BNB), Bitcoin (BTC), Binance USD (BUSD), Polkadot (DOT), Tether (USDT), Ethereum (ETH), S.S. Lazio Fan Token (LAZIO), Santos FC Fan Token (SANTOS), FC Porto Fan Token (PORTO) en SXP.

Shiba Inu begint serieuze vormen aan te nemen

Hoewel SHIB ooit begon als meme coin kunnen we er niet meer omheen dat het project serieuze vormen aan begint te nemen. Shiba Inu zag haar gebruikers namelijk zelfs over de afgelopen maanden stijgen, ondanks de bear markt waar we ons in bevinden. Op het moment zijn er nog 1,2 miljoen Ethereum adressen die SHIB bezitten. 

Daarnaast had SHIB in eerste instantie geen achterliggend project, echter is er nu een geheel SHIB ecosysteem. Ze zijn nu zelfs bezig met het ontwikkelen van een eigen metaverse waar stukken land voor verkocht worden. Geen gekke keus van Binance dus.

Deel dit artikel
Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie