PremiumAVAX koersverwachting: Dit nieuws zou roet in het eten kunnen gooien

In de Premium omgeving van Crypto Insiders worden dagelijks actuele technische analyses gedeeld door ervaren analisten. De afgelopen periode kwam Avalanche (AVAX) hier regelmatig ter sprake. In deze rubriek blikken we terug op deze technische analyse en brengen we de recente ontwikkelingen en verwachtingen voor de komende periode in kaart. Mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben kun je deze eenvoudig stellen in onze Discord community, hier staan onze technische analyses doorgaans 48 uur eerder klaar voor onze leden.

Wat is Avalanche (AVAX)?

Avalanche is een platform waarop ontwikkelaars de tools krijgen om zowel eigen blockchain ontwerpen te ontwikkelen, maar is ook een platform waarop zij eigen gedecentraliseerde applicaties (dApps) kunnen opzetten. Daarnaast wil Avalanche met haar project ervoor zorgen dat de transactiesnelheid, schaalbaarheid en decentralisatie wordt verbeterd. Zij geven aan dat dit een tekortkoming is van de (oude) traditionele blockchains.

Laatste Avalanche (AVAX) nieuws

Onlangs is uitgelekt dat het hard gegroeide Avalanche netwerk verschillende onethische manieren heeft gebruikt om aan de top te komen. Door deze uitgelekte informatie was AVAX veel in het nieuws de afgelopen tijd. In dit artikel leggen wij precies uit wat er is voorgevallen.

Een ander interessant nieuwtje uit het Avalanche ecosysteem is het feit dat het aantal transacties op het Avalanche netwerk een nieuwe piek heeft gemaakt. Na een dip van twee maanden zien we dat het aantal transacties afgelopen maand enorm hard is gestegen. Dit is natuurlijk voor het Avalanche netwerk enorm positief nieuws. Er is in de grafiek een duidelijke stijgende lijn te zien. Mocht dit doorzetten kan het netwerk alleen nog maar groter worden.

Wat zijn de verwachtingen voor Avalanche (AVAX)?

Of bovenstaande ontwikkelingen nog verdere impact gaat hebben op de prijs is afhankelijk van een groot aantal factoren die dagelijks verschillen. De crypto-markt is immers zwaar onderhevig aan economische gebeurtenissen en traditionele aandelenmarkten. Daarom is het soms lastig om het juiste moment te bepalen om in een bepaald project te investeren. Een technische analyse kan bijvoorbeeld helpen bij het bepalen binnen welk tijdspan een cryptovaluta interessant (kan) zijn om te kopen of verkopen. Op basis van bijvoorbeeld de beleggingsgeschiedenis en het identificeren van patronen in prijsbewegingen.

Technische analyse AVAX koers

In de Discord omgeving van Crypto Insiders werd onlangs een analyse voor AVAX gedeeld. In deze analyse was te lezen dat onze analisten nog een scherpe daling verwachten. Deze daling zou vanaf de rode verkoopzone komen en is sindsdien ook ingezet. Het lijkt erop dat AVAX een 12345 Elliott Wave patroon aan het vormen is. Dit patroon naar beneden kan de koers richting $8 brengen. De analisten verwachten een korte innerwave 2 omhoog voordat we een krachtige wave 3 naar beneden krijgen. Voorlopig zijn onze analisten dus erg bearish over AVAX.

Afbeelding 1: Bovenstaande AVAX analyse werd op 23 augustus gedeeld in onze Discord omgeving voor leden.

AVAX kopen of verkopen?

Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan kunnen de experts in de Discord community voor leden je hierbij helpen. In deze community bespreken deze experts en andere handelaren dagelijks hun mening en kijk op de markt. Ook delen we hier als eerst onze technische en fundamentele analyses, NFT nieuws en ander economisch nieuws. In onze Discord community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we onze premium leden op de hoogte te houden.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel