PremiumBereid je voor: Crypto analisten verwachten daling en delen nieuw plan

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van fantom (FTM) die eerder in onze Premium groep is gedeeld. Bezit jij deze crypto niet? Dan hebben we alsnog goed nieuws: je kunt ook profiteren van een dalende koers. Hoe je dat kunt doen, leggen we hieronder uit.Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen, probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse FTM koers

De afgelopen analyse van fantom was niet langer geldig door de plotselinge stijging van de koersen op de markt. De analisten van Crypto Insiders hebben daarom hun best gedaan om een nieuwe FTM analyse op te stellen, en komen met de volgende bevindingen:

“Na het vervallen van onze vorige analyse hebben we de tijd genomen om een nieuwe analyse op te stellen. We zien zien een nieuw patroon in FTM en verwachten we dat de koers richting de $0,60 zone zal bewegen. 

We ontdekten een 12345 Elliott Wave patroon, waarbij de koers momenteel bezig zijn met het afronden van de derde wave. Dit biedt ons de mogelijkheid om de rode zone aan te wijzen waar we verwachten dat de koers omkeert. 

Vanaf deze rode zone overwegen wij een short positie. Hieronder kun je lezen hoe je kunt profiteren van een koersdaling. Hoe de daling er precies uit komt te zien, zullen wij zo snel mogelijk delen in de Premium omgeving.” 

Deze analyse is 28 januari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Vaak volgt na elke stijging weer een daling. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook te profiteren van dalende koersen via shortposities. Met een Premium lidmaatschap ontvang je wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta en leer je van ervaren analisten en handelaren hoe je ervan kunt profiteren. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Lees meer over Fantom

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel