PremiumBitcoin analisten bekijken MANA koers: einde daling is in zicht

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van Decentraland (MANA) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Laatste Decentraland nieuws

Technische analyse MANA koers

De MANA koer zit duidelijk in een neerwaartse trend. Toch denken denken de analisten dat het einde van deze trend mogelijk eindelijk in zicht is. Zij deelden het volgende met alle leden:

“Op de korte termijn zien zien we dat MANA momenteel in een neerwaartse trend richting de blauwe support zone daalt in de vorm van een diagonal wave. Dit patroon staat ook wel bekend als een falling wedge. We verwachten dat de koers de bovenkant van de wedge kan raken en vervolgens een nieuwe low gaat maken in de blauwe zone.

Deze nieuwe low zal dan ook wellicht het einde zijn van het neerwaartse 12345 Elliott Wave patroon. In de theorie staat dat de koers na een impulsive wave naar beneden, vaak een correctieve wave naar boven zal maken.” 

Zodra de analisten een beter beeld kunnen schetsen over deze opwaartse beweging, zullen zij dit direct delen in de Premium omgeving. Hier werd ook onlangs een lange termijn visie gedeeld voor de MANA koers.

Bovenstaande MANA analyse is op 2 december 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving houden we alle analyses up-to-date.

Meer analyses uit onze premium omgeving

Vanochtend konden we in de nieuwe bitcoin (BTC) analyse lezen dat de bitcoin koers nog precies het plan van de analisten volgt. Zij verwachten namelijk een flinke stijging, maar daarna een harde daling.

Daarnaast is er gisteren een analyse gepubliceerd van dogecoin (DOGE). Hierin was te lezen dat de analisten hun twijfels hebben over de DOGE koers en vrezen dat de huidige stijging snel kan omslaan.

Decentraland kopen of verkopen?

Overweeg jij MANA te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel