PremiumBitcoin analisten delen plan: ‘Maak winst wanneer crypto hard daalt’

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van litecoin (LTC) van analisten die eerder deze week bitcoin (BTC) analyseerden. Bezit jij deze crypto niet? Dan is het alsnog mogelijk om van deze analyse te profiteren, hieronder leggen wij uit hoe. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen, probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse LTC koers

De analisten van Crypto Insiders waren terecht een lange tijd bullish over litecoin.

Het lijkt er echter op dat de opwaartse trend voorlopig ten einde komt en de LTC koers een flinke daling kan maken. Dat legden de analisten onlangs als volgt uit aan Premium leden:

“Litecoin heeft een prachtige stijging achter de rug zoals verwacht, echter lijkt de koers nu flink wat weerstand tegen te komen. Ook is te zien dat de koers de innerwaves van een grotere wave 1 uit een 12345 Elliott Wave patroon heeft afgerond. 

Wij verwachten dat de koers van LTC een retrace zal maken richting de 50% en 61,8% Fibonacci, ofwel een prijs van ongeveer $60 tot $70, om de tweede wave te vormen uit dit patroon. 

Voor ons wordt het pas interessant om een nieuwe positie in te nemen zodra de koers in deze groene zone aankomt. In de Premium omgeving houden we iedereen op de hoogte van verdere ontwikkelingen”

Deze analyse is 25 januari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Vaak volgt na elke stijging weer een daling. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook te profiteren van dalende koersen via short posities. Met een Premium lidmaatschap ontvang je wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta en leer je van ervaren analisten en handelaren hoe je ervan kunt profiteren. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Lees meer over litecoin

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel