PremiumBitcoin analisten waarschuwen: BTC koers kan snel naar $10.000 dalen

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van bitcoin (BTC) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Laatste bitcoin nieuws

Technische analyse BTC koers

In de vorige analyse van bitcoin gaven de analisten van Crypto Insiders al aan dat zij verwachten dat de piek in de zone tussen $18.000 en $19.000 zou liggen. Dat bleek vorige week inderdaad het geval te zijn en bitcoin zakte vervolgens weer onder $17.000.

De analisten deelden in een nieuwere BTC koers analyse op 16 december dat zij een neerwaartse 12345 Elliott Wave patroon zien. De derde van wave van dit patroon kan de koers mogelijk helemaal richting de $10.000 brengen. De koers zit momenteel nog in de tweede wave en daarmee kan de koers eerst nog iets stijgen, maar de analisten verwachten dat de daling snel wordt voortgezet.

Desondanks bestaan er ook kansen voor handelaren om van dalende koersen te profiteren. Hoe je dat kan doen, leggen we hieronder uit.

Deze analyse is 16 december met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium groep houden we alle analyses up-to-date.

Winst maken in een dalende markt

Dalende crypto-markten maken het voor beginnende handelaren zeer lastig om winstgevend te handelen. Toch ontstaan in een dalende markt ook genoeg kansen om winstgevend te zijn. Dit kun je doen door een  zogeheten “short-positie” in te nemen wanneer je verwacht dat een koers van een crypto verder gaat dalen.

In de Premium omgeving van Crypto Insiders leggen ervaren handelaren en analisten uit hoe je kunt profiteren van dalende koersen, waar zij hun posities openen en sluiten en welke risico’s hier aan verbonden zijn. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor meer analyses

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel