PremiumBitcoin daalt 6,5%, deze crypto kan wel stijgen: exclusieve analyse

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van binance coin (BNB) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Bitcoin daalt 6,5%, tijd om naar andere crypto te kijken?

Zoals we vanochtend hebben besproken in onze ochtendmarktupdate, bereikte bitcoin (BTC) gisteren een piek van $28.900 vóór de FOMC-bijeenkomst, maar daalde daarna met 6,5% en bereikte zelfs even $26.700. Sindsdien is de koers geleidelijk hersteld, maar ondervindt momenteel weerstand rond $27.900. Dit is de reden waarom analisten nu hun aandacht verleggen naar een crypto die mogelijk nog kan stijgen, namelijk BNB.

Premium analisten lekken analyse: Binance klaar voor stijging?

De koers van BNB daalde de afgelopen dagen met ongeveer 10% en bereikte op het laagste punt zelfs $315.

Deze daling was echter niet onverwacht voor Premium leden, aangezien de analisten van Crypto Insiders dit in hun meest recente analyse hadden voorspeld. De koers van BNB is inmiddels in de groene zone terechtgekomen en dat kan een forse stijging betekenen, legden de analist onlangs uit:

“In onze mening blijft BNB bullish. Op de lagere tijdsbestekken zien we een impulsieve marktstructuur, waardoor wij denken dat de koers nog verder kan stijgen. Eerst verwachten wij een daling richting de groene zone op de grafiek tussen de $315 en $323 voordat we de trend omhoog weer doorzet.

Ons eerste koersdoel zal rond de $382 liggen, maar de koers kan mogelijk zelfs tot de $455 stijgen. Zodra de stijging begint, kun je al een nieuwe analyse voor BNB in de Premium omgeving verwachten.”

Deze analyse is op 20 maart met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Vaak volgt na elke stijging weer een daling. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook te profiteren van dalende koersen via shortposities. Met een Premium lidmaatschap ontvang je wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta en leer je van ervaren analisten en handelaren hoe je ervan kunt profiteren. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Lees meer over Binance

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post