PremiumCardano analyse: pas op, geen goed nieuws voor ADA koers

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van cardano (ADA) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Laatste Cardano nieuws

Technische analyse ADA koers

Ondanks een kleine stijging gisterenavond, staat cardano deze week, net als de meeste andere cryptomunten, in het rood. De ADA koers begint de afgelopen dagen in een steeds krapper bereik te bewegen en vooralsnog houdt de support rond $0,325 stand. De analisten van Crypto Insiders vrezen echter dat ADA snel zijn neerwaartse trend zal doorzetten, dat legden zijn in een recente analyse als volgt uit:

“ADA ziet er momenteel helaas bearish uit. Op de grafiek zien wij een groter 12345 Elliott Wave patroon naar beneden vormen, waarbij de koers nu in de vijfde en laatste wave zitten. Deze laatste wave kan de koers in de zone rond de 161,8% Fibonacci, ofwel de $0,246, brengen.

ADA bevindt zich op dit moment nog in de zogenoemde pigzone. Wij raden af in deze zone te traden, gezien dit op basis van de risk/reward berekening het niet waard is. Het is verstandiger om geduldig te wachten tot de koers de groene koopzone heeft bereikt.

Wanneer dit moment volgt, en en hoe de koers daarna verder zal verlopen, zullen wij zo snel mogelijk tegen die tijd delen in een nieuwe analyse in de Premium omgeving van Crypto Insiders.”

Bovenstaande ADA analyse is op 17 november 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving houden we alle analyses up-to-date.

Mogelijk ook een interessante analyse

Gisterenochtend publiceerden we een artikel waarin gelezen kon worden dat de analisten ook bearish zijn over ripple (XRP). Volgens de analisten kan XRP op de middellange termijn nog een flink stuk dalen. Toch is er licht aan het eind van de tunnel. Na deze daling zou de XRP koers wellicht weer aan een mooie stijging kunnen beginnen.

Cardano (ADA) kopen of verkopen?

Overweeg jij ADA te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel