PremiumCardano koers analyse laat zien wanneer analisten ADA kopen

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van cardano (ADA) die eerder in onze Premium groep is gedeeld. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen, probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse ADA koers

Cardano loopt na de enorme stijging van dit jaar tegen weerstand aan, zoals de analisten van Crypto Insiders al in hun vorige ADA analyse hadden voorspeld. Dat betekent dat de ADA mogelijk snel aan een correctie begint, maar dat biedt ook weer een nieuw instapmoment, legden de analisten onlangs uit aan Premium leden:

“De koers heeft de weerstandszone bereikt en omdat hier verschillende Elliott Wave tellingen eindigen verwachten wij een daling. Wij verwachten dat deze daling richting de groene zone tussen de 50% en 61,8% Fibonacci zal gaan, met een koers tussen de $0,2929 en $0,311. 

Dit verwachten we omdat de koers door middel van de opwaartse beweging de eerste wave van een impulsive 12345 Elliott Wave patroon aan het vormen is. De daling die zal volgen wordt ook wel de correctieve tweede wave genoemd. 

Van deze daling kunnen wij gebruik maken, aangezien we dan kunnen overwegen om op een gunstiger moment in te stappen. Wij zullen zelf dus wachten tot de koers de groene zone heeft bereikt en tegen die tijd zullen wij een nieuwe analyse delen in de Premium groep.”

Deze analyse is 24 januari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Vaak volgt na elke stijging weer een daling. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook te profiteren van dalende koersen via short posities. Met een Premium lidmaatschap ontvang je wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta en leer je van ervaren analisten en handelaren hoe je ervan kunt profiteren. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Lees meer over Cardano

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel