PremiumCrypto analisten waarschuwen: deze koers kan hard dalen

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van avalanche (AVAX) die eerder in onze Premium groep is gedeeld. Bezit jij deze crypto niet? Dan hebben we alsnog goed nieuws: je kunt ook profiteren van een dalende koers. Hoe je dat kunt doen, leggen we hieronder uit.Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen, probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse AVAX koers

Avalanche ziet er sinds de jaarwisseling behoorlijk sterk uit. De analisten van Crypto Insiders geven dan ook aan dat zij bullish zijn voor de AVAX koers op de lange termijn. Toch waarschuwden ze leden in Premium onlangs wel een daling op de korte termijn:

“Op de lange termijn lijkt AVAX de eerste wave te vormen uit een 12345 Elliott Wave patroon. De verwachting is dat de vijfde innerwave tussen de 127,2% en 161,8% Fibonacci, ofwel tussen $19,36 en $20,50, uitkomt.

Aangezien we een correctieve wave twee omlaag verwachten na de eerste wave, gaan we in de rode zone overwegen om een short positie te nemen om op de verwachte daling in te spelen. Zodra de koers de daling in zet, zullen wij direct een nieuwe AVAX analyse delen in de Premium omgeving.”

Deze analyse is 24 januari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Vaak volgt na elke stijging weer een daling. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook te profiteren van dalende koersen via shortposities. Met een Premium lidmaatschap ontvang je wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta en leer je van ervaren analisten en handelaren hoe je ervan kunt profiteren. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Lees meer over Avalanche

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel