PremiumCrypto analisten zien hier nieuwe kansen, maar eerst volgt correctie

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van polygon (MATIC) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse MATIC koers

Alhoewel polygon in 2023 al sterk presteerde, beginnen de analisten van Crypto Insiders zich steeds meer zorgen te maken over de korte termijn.

Op de lange termijn ziet MATIC er bullish uit, maar eerst kan een flinke daling volgen. De analisten geven de grafiek daarom een ’turning down’ label met de volgende toelichting:

“Het lijkt erop dat MATIC een WXYXZ Elliott Wave patroon aan het vormen is als innerwave 2. Dit betekent dat deze beweging correctief is en dat de koers met meer dan 30% kan dalen naar de groene zone tussen $0,635 en $0,735. 

Toch verwachten we daarna, op de middellange termijn, wel weer een flinke stijging. Daarom is deze groene zone voor ons mogelijk een interessant moment om in te stappen. Hoe deze stijging eruit komt te zien, zullen we zo snel mogelijk delen in de Premium omgeving in een nieuwe analyse.”

Deze analyse is 16 januari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook te profiteren van dalende koersen. Met een Premium lidmaatschap ontvang je wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta en leer je van ervaren analisten en handelaren hoe je ervan kunt profiteren. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Lees meer over Polygon

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel