PremiumCrypto analyse: Dogecoin koers in gevaarlijke zone, daling aanstaande

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van Dogecoin (DOGE) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Laatste Dogecoin nieuws

Technische analyse DOGE koers

De koers van dogecoin toont al een tijdje weinig kracht. Desondanks maakte de DOGE koers onlangs nog nieuwe lokale pieken, maar de analisten van Crypto Insiders zien dat de bears langzamerhand het voortouw nemen. Dat legden zij onlangs als volgt uit:

“De koers is meerder keren in de rode verkoopzone terechtgekomen. Het valt op dat DOGE veel moeite heeft met de weerstand hier. Inmiddels kunnen we vaststellen dat de recente opwaartse beweging slechts een corrigerende wave was van een groter ABC Elliott Wave patroon.

Dat betekent dat wij verwachten dat de DOGE koers nu de C wave omlaag inzet. Dat zal waarschijnlijk niet in een rechte lijn omlaag zijn, maar gevolgd worden door een reeks van kleinere waves van een 12345 Elliot Wave patroon.

Naar verwachting zal de C wave uiteindelijk uitkomen tussen de 100% en 123,6% Fibonacci, oftewel een prijs tussen de $0,00297 en 0,02377.”

Na het bereiken van de blauwe supportzone, kan DOGE mogelijk weer stijgen. Hoe dat precies zal verlopen, zullen de analisten tegen die tijd in een nieuwe analyse delen in de Premium omgeving.

Deze analyse werd 9 december met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium groep houden we alle analyses up-to-date.

Dogecoin kopen of verkopen?

Overweeg jij DOGE te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel