PremiumCrypto-analyse SUSHI: Slim om nu nog in te stappen?

SUSHI is vandaag met maar liefst 10% gestegen. In dit artikel kijken we naar mogelijk fundamentele redenen waarom deze cryptovaluta in waarde is gestegen en analyseren we de SUSHI koers zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken om SUSHI te kopen of verkopen.

De cryptocurrencymarkt is op het moment nog erg verdeeld. Er zijn enkele harde stijgers die de markt leiden. Een daarvan is SushiSwap (SUSHI). Deze coin is in de afgelopen 24 uur met ongeveer 10% gestegen en in de afgelopen zeven dagen met ongeveer 18%. Door de stijging staat de coin op de 108e plaats op basis van marktwaarde. 

Wat is SushiSwap? 

SushiSwap (SUSHI) is een automated market maker (AMM), ofwel een geautomatiseerde marktmaker. AMM’s zijn gedecentraliseerde exchanges die op basis van smart contracts een markt kan creëren voor een cryptocurrency pair. Binnen de wereld van cryptocurrency wordt deze sector steeds groter omdat het een gedecentraliseerde werking heeft.

Waarom stijgt SUSHI in waarde?

Er is de laatste tijd veel gebeurd rondom SushiSwap. Zo heeft de CTO van SushiSwap ontslag genomen na een periode van chaos rondom het project. Ik hoor je denken, maar dit zou toch juist niet goed zijn voor het project, zou de koers dan niet juist moeten dalen? Gelukkig was er een reddende engel, genaamd Daniele Sestagalli, die voor een stijging wist te zorgen. 

Daniele Sestagalli, een ontwikkelaar van het project Avalance (AVAX), stuurde een tweet met een voorstel over hoe SushiSwap verbeterd kan worden met zijn hulp. De steun onder dit bericht was overweldigend. Er kwamen veel positieve reacties op zijn voorstel en investeerders zagen het wel zitten. Door middel van dit voorstel zou het project weer gered kunnen worden. Dit nieuws heeft mogelijk gezorgd voor de prijsstijging van de token SUSHI.

Technische analyse

SUSHI beweegt zich echter nog duidelijk voort in een neerwaartse trend. De koers heeft ook nog moeite met het doorbreken van de weerstandslijn op $6,24. Dit was rond juni en juli nog een steunlijn. De koers kan pas weer omhoog kijken wanneer de horizontale weerstandslijn wordt doorbroken en daarna de neerwaartse weerstandslijn.

Dit zal extra lastig worden aangezien de twee zo dicht op elkaar liggen. Mochten er verdere ontwikkelingen plaatsvinden rondom het voorstel van Sestagalli zou dit misschien kunnen lukken, maar voor nu ziet het er nog ambitieus uit

Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode?

Het is erg belangrijk om het nieuws rondom deze coin in de gaten te houden als jij  het overweegt een positie te nemen in SUSHI. In het crypto-insiders Discord kanaal voor leden bediscussiëren we het nieuws en zullen we verdere updates met jullie blijven delen. Je komt hier eenvoudig in contact met onze analisten en crypto coaches, zij helpen je graag een weloverwogen beslissing te maken.

Laatste Nieuws

Volgende artikel