PremiumCrypto experts bekijken solana koers: “hier liggen nieuwe kansen”

Technische analyse SOL koers

De analisten van Crypto Insiders gaven in hun vorige solana analyse al aan dat zij verwachten dat de koers in de blauwe zone tegen weerstand aan zou lopen.

Zoals we nu kunnen zien, is dit inderdaad het geval en dat betekent dat wellicht een correctie volgt. De analisten legden dit onlangs als volgt uit aan leden:

“We zien dat de koers in de door ons getekende zone tegen weerstand aanloopt. Toch zouden we nog een kleine stijging kunnen zien richting de $27,91,  maar die wordt waarschijnlijk gevolgd door een grotere correctie. We houden de gele trendlijn in de gaten, als deze breekt, hebben wij bevestiging dat wave (1) klaar is en de koers richting wave (2) gaat.

Na de correctie zien wij in de groene zone mogelijk nieuwe kansen ontstaan. Op dit moment verwachten wij dat deze correctie tussen een prijs van $15,09 en $17,27 zal uitkomen. Hoe de stijging er vervolgens uit komt te zien, zullen wij zo snel mogelijk in een nieuwe analyse delen in de Premium omgeving.”

Deze analyse is 24 januari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Vaak volgt na elke stijging weer een daling. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook te profiteren van dalende koersen via short posities. Met een Premium lidmaatschap ontvang je wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta en leer je van ervaren analisten en handelaren hoe je ervan kunt profiteren. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Lees meer over Solana

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel