PremiumDeze crypto bereikt interessante zone: hier liggen nieuwe kansen

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptomunten. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van litecoin (LTC) die al eerder met Premium leden werd gedeeld. Bezit je deze coin niet? Dat is geen probleem! Wij leggen hieronder uit hoe je toch kunt profiteren. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse LTC koers

Litecoin piekte onlangs vlak boven $90, precies in de blauwe weerstandzone die in de vorige LTC analyse werd aangegeven. De analisten van Crypto Insiders hadden na het bereiken van deze piek een daling verwacht en die zien we inmiddels afpelen. Vanaf hier wordt het mogelijk weer interessant, zeiden onlangs de analisten van Crypto Insiders aan Premium leden:

“De koers is perfect in onze aangegeven zone gekomen, waardoor wij het Elliott Wave patroon verder konden uitwerken. Het lijkt erop dat LTC nu de vierde wave van een 12345 Elliott Wave patroon aan het vormen is, en waarschijnlijk een bounce zal maken tussen de 61,8% en 100% Fibonacci.

We zien hier daarom nieuwe interessante kansen ontstaan. Het doel vanaf hier is de volgende weerstandzone tussen de $94 en $97. Het is echter nog te vroeg om te beslissen of we daar uit willen stappen. Zodra we hier meer duidelijkheid over kunnen bieden, zullen we dit direct delen in de Premium groep.”

Deze analyse is 18 januari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook in te kunnen spelen op dalende koersen. Zo kun je ook profiteren van de dalende DOGE koers. Met een Premium lidmaatschap van Crypto Insiders kun je leren van ervaren analisten en handelaren hoe je kunt profiteren van onze analyses. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Lees meer over litecoin

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel