PremiumDeze crypto koers lijkt zijn bodem veel eerder te bereiken dan bitcoin

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van avalanche (AVAX) uit onze Premium groep en vergelijken deze met een recente analyse van bitcoin (BTC). Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Laatste Avalanche nieuws

Technische analyse AVAX vs. BTC koers

Zoals we vanochtend konden lezen, ving de bitcoin koers flinke klappen de laatste paar dagen. Bitcoin was zelfs naar een niveau gedaald die we in twee jaar niet gezien hebben. De analisten van Crypto Insiders lijken wellicht hun gelijk te krijgen met hun bitcoin voorspelling die al sinds oktober loopt.

Een cryptomunt die op de korte termijn mogelijk beter zal doen dan bitcoin is avalanche. AVAX laat al tijden zien graag een bodem te willen maken rond de zone tussen $10 en $11. Dit is namelijk het niveau waar de correctieve wave van het WXY Elliott Wave patroon alsmede verschillende kleinere tellingen samenkomen. Doordat al deze patronen hier afronden, kan de correctieve fase mogelijk ook ten einde komen.

Mocht AVAX hier een bodem vinden, dan is het mogelijk dat de koers daarna weer flink kan stijgen. Ondertussen lijkt bitcoin nog lang niet deze omkeer te maken. Hoever AVAX zal stijgen na deze omkeer is nog te vroeg om te zeggen, maar de analisten zullen dat zo snel mogelijk delen in een nieuwe analyse in de Premium omgeving van Crypto Insiders.

Bovenstaande AVAX analyse is op 21 november 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving houden we alle analyses up-to-date.

Mogelijk ook een interessante analyse

In een eerdere analyse van vandaag konden we lezen dat de analisten van Crypto Insiders verwachten dat quant (QNT) het beter zal doen dan bitcoin, maar ook beter dan ethereum (ETH). ETH ziet er volgens de analisten namelijk een stuk meer bearish uit dan de QNT koers.

Avalanche kopen of verkopen?

Overweeg jij AVAX te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel