PremiumDit is wat analisten begin 2023 verwachten van de bitcoin koers

Premium leden van Crypto Insiders ontvangen dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van bitcoin (BTC) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Technische analyse BTC koers

De analisten van Crypto Insiders hebben de afgelopen tijd de leden uit de Premium omgeving vaker gewaarschuwd dat bitcoin mogelijk nog hard kan dalen.

Afgelopen nacht zagen we bitcoin al stijgen naar het niveau waar de analisten veel weerstand verwachten. Dat betekent dat bitcoin mogelijk op het punt staan om een omkeer te maken. Dat legden de analisten afgelopen weekend in een nieuwe update update als volgt uit:

“De waarschuwing blijft van kracht. Wij verwachten nog steeds dat bitcoin naar de zone rond de $17.300 kan stijgen, echter is dit voor ons de zone waarin wij willen verkopen. Hier voltooid de koers namelijk de tweede wave van een 12345 Elliott Wave patroon.

De derde neerwaartse wave zal ons in een korte tijd hard naar beneden kunnen trekken en zelfs een nieuwe low kunnen bereiken rond de $15.000. Op de langere termijn houden wij zelfs het niveau rond de $10.000 in de gaten.”

Deze analyse is 8 januari met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Analyses worden als eerst gedeeld in onze Premium groep. Zodra onze analisten een duidelijker beeld kunnen schetsen over de aankomende daling zullen zij dit delen met leden in onze premium omgeving.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

Huidige marktomstandigheden maken het voor beginnende handelaren zeer lastig om winstgevend te handelen. Onze analisten maken hiervoor gebruik van Bybit. Hier is het mogelijk om te handelen in derivaten en kun je zogeheten “short-orders” plaatsen wanneer je verwacht dat een koers van een crypto gaat dalen. Dit is mogelijk op handelsplatformen zoals Bybit.

Met een premium lidmaatschap leer je van ervaren handelaren hoe je kunt profiteren van al onze analyses, waar onze analisten hun eigen posities openen en sluiten en welke risico’s hieraan verbonden zijn. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Lees meer over bitcoin

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel