PremiumDogecoin analyse update: analisten positief over eind 2022

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van dogecoin (DOGE) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Technische analyse DOGE koers

In een vorige analyse van dogecoin waarschuwden de analisten van Crypto Insiders voor een mogelijke harde daling. Inmiddels kunnen de analisten al een iets duidelijk beeld schetsen hoe deze daling zal verlopen.

Volgens de analisten is de DOGE koers momenteel de eerste impulsieve wave van een 12345 Elliott Wave patroon aan het afronden. Dat betekent dat we snel een correctieve tweede wave zullen zien.

Dit zal waarschijnlijk een kleine correctie omhoog zijn, zoals in de onderstaande grafiek is te zien. De analisten vrezen echter dat de DOGE koers in het nieuwe jaar de weg omlaag naar de blauwe support zal vervolgen.

Hoe hoog de tweede wave precies zal uitkomen is nog iets te vroeg om in te schatten. Zodra de eerste wave voltooid is zullen de analisten direct een nieuwe DOGE analyse delen in de Premium omgeving van Crypto Insiders.

Deze analyse is 22 december met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Analyses worden als eerst gedeeld in onze Premium groep.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

Met een lidmaatschap krijg je toegang tot nog meer analyses, koersvideo’s, handelsplannen en direct contact met onze analisten. In onze premium groep kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Voor meer informatie,  neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor meer analyses

Lees meer over Dogecoin

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel