PremiumDogecoin koers analyse: experts verwachten daling van 90%

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van dogecoin (DOGE) die eerder in onze Premium groep is gedeeld. Bezit jij deze crypto niet? Dan hebben we alsnog goed nieuws: je kunt ook profiteren van een dalende koers. Hoe je dat kunt doen, leggen we hieronder uit.Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen, probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse DOGE koers

De analisten van Crypto Insiders waren al zeer bearish over dogecoin in de vorige analyse. We zien dan ook dat de DOGE koers, zoals verwacht, tegen flink wat weerstand aanloopt in rode verkoopzone. Vanaf hier kan de koers een flinke daling maken, legden de analisten onlangs als volgt uit:

“De koers van DOGE lijkt over de langere termijn een ABC Elliott Wave patroon te maken, waarbij we nu in de C wave zitten. Deze C wave zal bestaan uit vijf kleinere innerwaves die we momenteel zien ontstaan. 

We verwachten dat de C wave uiteindelijk zal uitkomen tussen de 100% en 123,6% Fibonacci. Dit staat in dit geval gelijk aan een koers tussen $0,0237 en $0,0029. 

Dat is mogelijk een daling van meer dan 90%. Wij overwegen daarom om in te zetten op de daling vanaf de rode zone en deze positie te sluiten in de groene (hieronder wordt beschreven hoe jij ook kunt profiteren als de koers daalt).”

Deze analyse is 21 januari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Vaak volgt na elke stijging weer een daling. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook te profiteren van dalende koersen via short posities. Met een Premium lidmaatschap ontvang je wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta en leer je van ervaren analisten en handelaren hoe je ervan kunt profiteren. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Lees meer over Dogecoin

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel