PremiumErvaren XRP analist deelt nieuwe kansen voor Fantom

Premium leden van Crypto Insiders ontvangen dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van fantom (FTM) uit de Premium omgeving van analisten die onlangs een juiste koersvoorspelling deelden voor ripple (XRP). Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Technische analyse FTM koers

De crypto markt begint 2023 in het groen en veel koersen lijken een klein herstel te willen maken. Ook fantom staat vandaag 3,3% in de plus en de analisten van Crypto Insiders verwachten dat deze stijging nog even door kan zetten. In elk geval op de korte termijn, want daarna verwachten de analisten weer een forse daling. Dat legden zij onlangs aan leden als volgt uit:

“FTM lijkt geen nieuwe low te willen maken momenteel waardoor het erop lijkt dat we eerst een wave omhoog zullen zien richting de verkoopzone. Deze zone ligt tussen de 50% en 61,8% fibonacci, ofwel een koers de $0,226 en $0,2345. 

Omdat we de grafiek een ‘turning down’ label hebben gegeven, willen we de opwaartse beweging eigenlijk niet traden, enkel de neerwaartse. Vandaar dat we pas naar een positie opzoek gaan in de verkoopzone.” 

Zodra de koers in de verkoopzone terechtkomt, zullen de analisten direct een nieuwe fantom analyse delen in de Premium omgeving. Heb je hulp nodig met het lezen van deze analyse? Lees dan snel verder.

Deze analyse is 27 december met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Analyses worden als eerst gedeeld in onze Premium groep.

Winst maken in een onzekere crypto markt

Huidige marktomstandigheden maken het voor beginnende handelaren zeer lastig om winstgevend te handelen. Toch ontstaan er ook in dit soort tijden genoeg kansen om winstgevend te handelen. Dit kun je bijvoorbeeld doen door een zogeheten “short-posities” in te nemen wanneer je verwacht dat een koers van een crypto verder gaat dalen. Dit is mogelijk op handelsplatformen zoals Bybit.

In de Premium omgeving van Crypto Insiders leggen ervaren handelaren en analisten uit hoe je kunt profiteren van dalende koersen, waar zij hun posities openen en sluiten en welke risico’s hieraan verbonden zijn. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor meer analyses

Lees meer over Fantom

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel