PremiumEthereum analyse: ETH koers lijkt kantelpunt bereikt te hebben

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van ethereum (ETH) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Laatste ethereum nieuws

Technische analyse ETH koers

De ETH koers is sinds de vorige analyse aardig gestegen. Zoals de analisten van Crypto Insiders hadden voorspeld hield de $1.150 stand en is de koers inmiddels in de rode zone terechtgekomen na een stijging van zo’n 12%.

De analisten hadden verwacht dat hier veel weerstand zou liggen en vooralsnog lukt het ether niet om verder te komen dan $1.300. De koers is in de afgelopen 24 uur met 3% gedaald naar $1.260.

Afgelopen week konden de analisten de rode zone nauwkeuriger specificeren. Zij zagen namelijk dat de koers in een Y wave van een WXY Elliott Wave patroon naar boven bewoog. Deze komt volgens de theorie uit tussen de 61,8% en 161,8% Fibonacci, ofwel een koers tussen $1.251 en $1.416.

Dat kan dus betekenen dat er nog een kleine stijging volgt, maar de kans is groot dat ether vanaf deze zone hard gaat dalen. De ETH koers zakt mogelijk helemaal naar de groene zone tussen de $586 en $731. Zodra de analisten ook deze zone nauwkeuriger kunnen aangeven, zullen zij dit direct delen met de Premium leden.

Deze ETH analyse is op 2 december 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving houden we alle analyses up-to-date.

Meer analyses uit onze premium omgeving

Gisteren konden we lezen wat de analisten verwachten van Decentraland (MANA). In een nieuwe analyse lieten zij namelijk weten nog een korte stijging te verwachten voordat de koers mogelijk een nieuwe low maakt. Toch ziet het er op de langere termijn beter uit.

Daarnaast keken de analisten gisteren ook nog naar de chilliz (CHZ) koers. Het valt de analisten op dat de CHZ koers weinig kracht nog over lijkt te hebben.

Ethereum kopen of verkopen?

Overweeg jij ETH te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel