PremiumEthereum analyse: ETH koers mogelijk toch voorlopig bearish

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van ethereum (ETH) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan eens een kijkje op onze Premium informatiepagina.

Laatste ethereum nieuws

Technische analyse ETH koers

De koers van ethereum is na de FTX de laatste dagen, zoals vele andere cryptomunten op de markt, wat afgekoeld. De ETH koers beweegt vooral zijwaarts de afgelopen dagen. Toch verwachten de analisten uit de Premium omgeving van Crypto Insiders dat er weer volatiliteit aankomt voor de nummer twee cryptocurrency op basis van de marktwaarde. Zij zeiden:

“ETH maakt volgens onze analyse een inner ABC Elliott Wave patroon van een groter WXY patroon. Op dit moment is de koers met de B wave bezig. Deze zal in drie stappen verlopen. Om een B wave af te maken hebben we alleen een laatste wave nodig.

Deze zal naar onze verwachting uitkomen tussen de 61,8% en 161,8% Fibonacci, ofwel ongeveer tussen de $1.368 en $1.544. Wanneer deze wave is afgemaakt, verwachten we de C wave naar beneden.

Hoewel dit scenario op de korte termijn wat bearish is, zijn wij er nog van overtuigd dat ethereum op de middellange/lange termijn juist erg bullish is. Dat geven wij aan met het ‘turning up’ signaal. Mocht dit signaal toch omslaan, dan laten we dat de leden in de Premium omgeving direct weten.”

Bovenstaande ETH analyse is op 13 november 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving worden alle analyses up-to-date gehouden.

Ethereum kopen of verkopen?

Overweeg jij ETH te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel