PremiumEthereum koers analisten in spanning ‘erop of eronder’

Premium leden van Crypto Insiders ontvangen dagelijks nieuwe technische analyses voor een groot aantal cryptomunten. In dit artikel delen we een recente analyse van ethereum (ETH). Kom je er niet uit of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Technische analyse ETH koers

Ethereum steeg de afgelopen dagen sterker dan de analisten van Crypto Insiders hadden verwacht. In een eerdere analyse gaven de analisten aan dat zij een daling hadden verwacht vanaf de zone rond de $1.252 en $1.286.

Deze week werd de markt plotseling een stuk positiever en konden een groot aantal crypto flink aantrekken. ETH presteerde daarom beter dan verwacht en steeg helemaal naar $1.340. Desondanks verwachten de analisten dat de daling alsnog zal volgen en dat leggen zij als volgt uit:

“Hoewel onze vorige analyse nog niet ongeldig is verklaard, delen we hierbij alvast een ander mogelijk scenario. Als de ETH koers voorbij ons eerste invalidatiepunt van $1.352 stijgt, dan zal onderstaande analyse ingaan.

De koers heeft niet alleen onze verkoopzone tussen de $1.252 en $1.286 bereikt, maar is gelijk er overheen gegaan. Dit is doorgaans het moment waarop wij zware volatiliteit verwachten.

Je kunt in onze nieuwe analyse zien dat boven het huidige invalidatiepunt al een nieuwe verkoopzone ligt. Wij verwachten dat de koers vanaf deze zone, tussen de $1.429 en $1.495, alsnog flink kan dalen. Wij houden zelfs rekening met een daling naar $750.”

Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

Zoals je wellicht al hebt ervaren: de crypto markt is volatiel en koersen bewegen nooit in een rechte lijn. De huidige marktomstandigheden maken het voor beginnende handelaren zeer lastig om winstgevend te handelen. Toch kun je ook winst maken door in te zetten op een koerdaling via zogeheten “short posities.” Onze analisten maken hiervoor gebruik van Bybit.

Met een Premium lidmaatschap van Crypto Insiders kom je in direct contact met onze analisten en leer je van ervaren handelaren hoe je kunt profiteren van al onze analyses, waar zij hun posities openen en sluiten en welke risico’s hieraan verbonden zijn. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Lees meer over ethereum

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel