PremiumEthereum koers analisten zien kansen in dit metaverse project

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van the sandbox (SAND) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Laatste the sandbox & metaverse nieuws

Technische analyse SAND koers

In een vorige analyse van the sandbox konden we lezen dat de analisten hadden voorspeld dat de koers in de zone rond de $0,52 zou stuiteren en een stijging zou maken. De onderstaande analyse werd al begin deze week met alle leden uit de Premium community gedeeld. Nu we een aantal dagen verder zijn, zien we dat dit inderdaad precies de zone is waar de koers support vindt en voorzichtig is begonnen met stijgen.

De analisten hebben inmiddels ook een kijkje kunnen nemen op de lange termijn grafiek. Hierop is te zien dat de koers op dit moment bezig is met een groot 12345 Elliott Wave patroon naar beneden waarbij de vijfde en laatste wave gevormd wordt. Deze zal naar verwachting uitkomen tussen de 127,2% en 161,8% Fibonacci, ofwel tussen de $0,289 en de $0,546. Ook op de lange termijn is SAND dus in de groene zone gekomen en verwachten de analisten een opleving.

Bovenstaande SAND analyse is op 21 november 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving houden we alle analyses up-to-date.

Mogelijk ook een interessante analyse

Vandaag konden we ook al zien hoe de analisten de koers van dogecoin (DOGE) onder de loep namen. Hier zagen zij dat de koers al een flinke stijging had laten zien en dit mogelijk nog even doorzet. De grote vraag is echter hoe lang dogecoin die stijging vol kan houden.

The sandbox kopen of verkopen?

Overweeg jij SAND te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel