PremiumEthereum koers kan flinke beweging maken, let op deze prijzen

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van ethereum (ETH) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse ETH koers

De crypto markt is. na de enorme stijging van vorige week. deze week weer wat afgekoeld. Ook ethereum neemt na de stijging van bijna 30% even een rustpauze.

Toch kan de koers de stijging beginnenkort weer voortzetten, melden de analisten van Crypto Insiders. Mogelijk volgt na de volgende piek echter eerst correctie, leggen zij uit:

“We verwachten dat ETH een grote stijging zal doormaken op de middellange termijn. Toch blijven we op de langere termijn nog steeds bearish, omdat de marktstructuur niet duidt op een bodem voor de lange termijn. 

Voor de kortere termijn verwachten we een korte correctie richting de golden pocket van Fibonacci, ofwel de 50% en 61% Fibonacci, wat gelijkstaat aan een koers tussen de $1.342 en $1.424. Dit is voor ons analisten ook een interessante zone om in te stappen. 

Na het bereiken van deze zone verwachten we een flinke stijging naar de 100% en 123,6% Fibonacci, ofwel een koers tussen de $2.237 en $2.512. Dit zal naar onze verwachting echter de lokale piek kunnen zijn waar het 12345 Elliott Wave patroon ten einde komt.”

Deze analyse is 18 januari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

In een neerwaartse markt (bear markt) wordt vrijwel elke stijging gevolgd door een scherpere daling. Onze analisten maken gebruik van Bybit om short orders te plaatsen wanneer zij verwachten dat de koers van Ethereum weer gaat dalen. Met een Premium lidmaatschap van Crypto Insiders kun je leren van ervaren analisten en handelaren hoe je kunt profiteren van onze analyses. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Lees meer over ethereum

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel