PremiumEthereum koersvoorspelling: Deze analyse lijkt precies te kloppen

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van ethereum (ETH) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan eens een kijkje op onze Premium informatiepagina.

Laatste ethereum nieuws

Technische analyse ETH koers

De analisten van Crypto Insiders voorspelden in een vorige analyse dat de ether koers weer fors zou stijgen. Zij tekenden daarom op de grafiek een groene koopzone rond de $1.200 en ETH is vanaf dit niveau met 30% tot 40% gestegen. Ether maakt vanochtend een duik, maar ook deze correctie hadden de analisten al verwacht, zoals hieronder is te zien. Na deze korte correctie kan ETH mogelijk zijn stijging weer doorzetten en dat verklaren de analisten als volgt:

“De ethereum analyse verloopt nog precies volgens plan. De koers lijkt namelijk het grote ABC Elliott Wave patroon te volgen en nu de laatste C wave te vormen richting de $2.300. Binnen een C wave zien we altijd een kleiner 12345 EW patroon, die we dit keer ook al kunnen zien.

De eerste wave van dit kleinere patroon is gevormd, waardoor we nu een kleine daling verwachten om de tweede correctieve wave te vormen. Echter geen paniek! Na deze tweede wave zal de weg naar boven naar onze verwachting weer vervolgd worden.”

Mocht er iets veranderen aan de analyse, dan worden onze leden hier direct van op de hoogte gesteld binnen de Premium omgeving.

Bovenstaande ETH analyse is op 7 november 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving worden alle analyses up-to-date gehouden.

Ethereum (ETH) kopen of verkopen?

Overweeg jij ETH te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel