PremiumGoed nieuws voor bitcoin: analisten verwachten koersstijging

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van bitcoin (BTC) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan eens een kijkje op onze Premium informatiepagina.

Laatste bitcoin nieuws

Technische analyse BTC koers

De bitcoin koers is de afgelopen dagen na de FTX crash wat minder volatiel geworden. Bitcoin bewoog gedurende het weekend voornamelijk zijwaarts. Toen BTC vanochtend even onder $16.000 uitkwam, maakte de koers een flinke sprong en schoot zojuist naar $16.500. De analisten van Crypto Insiders deelden gisteren al dat zij nu eerst een stijging voor de BTC koers verwachten en dat legden zij als volgt uit:

“Op bitcoin zien we een triangle B wave ontstaan in het opwaartse ABC Elliott Wave patroon. Deze ABC zal een tweede wave in het 12345 EW patroon vormen. Hoewel we hier dus een stijging verwachten op de korte termijn, zijn we op de middellange termijn vooralsnog bearish. 

Aangezien deze C wave uit kan komen tussen de 61,8% en 123,6% Fibonacci, ofwel een koers tussen de $18.000 en $19.600, plaatsen wij hier onze verkoopzone. Na het behalen van dit niveau verwachten wij echter een daling richting de $14.000. Hoe dit er precies uitkomt te zien, zullen wij zo snel mogelijk in delen in de Premium omgeving.”

Bovenstaande BTC analyse is op 13 november 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving worden alle analyses up-to-date gehouden.

Bitcoin kopen of verkopen?

Overweeg jij BTC te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel