PremiumKoersverwachting Terra Luna Classic: Hoe LUNC kan stijgen door burn

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van Terra Luna Classic (LUNC) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan eens een kijkje op onze Premium informatiepagina.

Laatste Terra Luna Classic nieuws

Sinds september zijn er verschillende maatregelen in het leven geroepen om Terra Luna Classic een deflatoir karakter te geven. Zo is het voorstel aangenomen om een 1,2% ‘tax burn’ te implementeren en zal Binance ook alle trading fee’s voor LUNC vernietigen. Om alle vernietigde tokens bij te houden is er een handige tool opgezet waarmee precies te zien is hoeveel LUNC er vernietigd wordt.

Technische analyse LUNC koers

De analisten in de Premium omgeving van Crypto Insiders hebben opnieuw een blik geworpen op de koers van LUNC. Zij zagen dat de koers een 12345 Elliott Wave patroon aan het vormen is over de lange termijn. Op dit moment is de koers bezig met de derde wave. Deze wave zal altijd hard en explosief omhoog gaan. Deze derde wave bevat in zichzelf ook weer een 12345 patroon en dat betekent dat de stijging stapsgewijs zal zijn.

De LUNC koers zal mogelijk op de hele korte termijn eerst nog een kleine daling maken om de koopzone te bereiken die de analisten hebben aangegeven. Zij leggen hun target op de 161,8% fibonacci lijn omdat hier de derde innerwave uit zou moeten komen.

Bovenstaande LUNC analyse is op 3 oktober 2022 in onze Discord omgeving voor leden gedeeld.

LUNC kopen of verkopen?

Overweeg jij LUNC te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto. Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven.  Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel