PremiumKoersvoorspelling BTC: Bitcoin lijkt weg naar $14.000 te vervolgen

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van bitcoin (BTC) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Laatste bitcoin nieuws

Technische analyse BTC koers

De bitcoin koers vond even rust na de enorme FTX crash, maar begon gisterenochtend toch weer te dalen. Gisterenavond en vanochtend tikte bitcoin $15.650, de laagste prijs dit jaar. De analisten van Crypto Insiders hadden eerst nog een klein herstel verwacht voordat de koers de weg omlaag zou hervatten, maar kwamen daar gisterenochtend in de Premium omgeving toch op terug. Zij deelden toen het volgende met de leden uit de Premium community:

“De Elliott Wave count liet zien dat we nog een kleine stijging hadden moeten krijgen. Ondertussen kunnen we zien dat de tijd de koers heeft ingehaald, waardoor wij deze stijging niet meer verwachten.

Op dit moment zien we namelijk een wave 1 en 2 ontstaan van een neerwaarts 12345 Elliott Wave patroon. Dit is een bearish signaal, en dat wil zeggen dat we nog een aantal waves naar beneden zullen gaan.”

Desondanks komt de daling richting $14.000 niet als een verrassing, aangezien de Crypto Insiders analisten in een vorige analyse daar al voor waarschuwden.

Bovenstaande BTC analyse is op 21 november 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving houden we alle analyses up-to-date.

Mogelijk ook een interessante analyse

Afgelopen weekend deelden de analisten een zeer interessante analyse van de razendpopulaire cryptocurrency cardano (ADA). Het viel de analisten op dat de koers van ADA er ook erg bearish uitziet. Zij zien namelijk een sterk neerwaarts patroon vormen. Ook ADA koers wordt door onze analysisten nauw in de gaten gehouden en de analyses ervan regelmatig geüpdatet.

Bitcoin kopen of verkopen?

Overweeg jij BTC te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel