PremiumKoersvoorspelling Cardano: Traders pakken forse winst met ADA koers

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van Cardano (ADA) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan eens een kijkje op onze Premium informatiepagina.

Laatste Cardano nieuws

Uit recent Cardano nieuws blijkt dat het netwerk onlangs de Vasil update met succes heeft doorgevoerd. Dat betekent dat Cardano een nieuw tijdperk tegemoet gaat. Ondertussen is ook een extern team druk bezig op Cardano en lanceerde onlangs Charli3, een zogenaamde oracle voor het blockchain netwerk. De oracle ging op 15 oktober live en maakt een verbinding tussen data uit de echte wereld en smart contracts die op Cardano lopen.

Gedecentraliseerde applicaties, of dApps, op Cardano kunnen nu gebruik maken van data feeds via Charli3, maar moeten daar wel voor betalen. Na de lancering van dit netwerk, sprak Damon Zwarich, de CMO van Charli3, met Cardano ambassadeur Pete Bui. In deze podcast leggen de heren uit wat een oracle precies is en wat de voordelen hiervan zijn.

Technische analyse ADA koers

De analisten van Crypto Insiders hadden in augustus een potentiële verkoopzone voor ADA aangegeven. Zij hadden op basis van een WXY Elliott Wave patroon hier veel weerstand verwacht. Nadat ADA deze zone aantikte, maakte de koers een omkeer en vervolgens een flinke daling. De analisten zagen toen een vergelijkbaar patroon ontstaan, maar dan omlaag. Hierdoor voorspelden zijn een mogelijke verkoopzone rond de $0,35 en deze werd onlangs ook geraakt. Investeerders konden hiermee hun trade met een winst van bijna 40% sluiten.

Bovenstaande ADA analyse is op 17 oktober 2022 in onze Discord omgeving voor leden gedeeld.

ADA kopen of verkopen?

Overweeg jij ADA te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto. Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel