PremiumKoersvoorspelling Dogecoin: DOGE koers kan snel nog verder uitbreken

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van dogecoin (DOGE) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan eens een kijkje op onze Premium informatiepagina.

Laatste Dogecoin nieuws

Technische analyse DOGE koers

De DOGE koers hangt al sinds juni in een zijwaarts trendkanaal, voornamelijk in het bereik tussen $0,058 en $0,07. In de afgelopen dagen wisten investeerders de koers met bijna 37% te laten stijgen. Daarmee brak de koers uit dit trendkanaal, al kwam de top van $0,084 niet zo hoog uit als de top van $0,087 van augustus.

Momenteel zien we echter dat de Relative Strength Index (RSI) in overbought gebied hangt. Dit kan mogelijk voor een kleine daling zorgen waarmee de technische indicatoren kunnen afkoelen. De analisten uit de van Crypto Insiders zagen gisteren deze correctie al aankomen en deelde dit met de premium leden. Zij beschreven dit als volgt:

“DOGE lijkt hier een opwaarts 12345 Elliott Wave patroon te vormen waarbij de derde wave gevormd is. Mocht deze derde wave afgerond zijn, zullen we de vierde wave zien die ons iets lager zal brengen richting het cluster van de 38,2% Fibonacci retracement en 100% Fibonacci projectie.

Na deze korte daling zal het patroon echter opwaarts afgerond worden, waarbij de vijfde en laatste wave vaak uitkomt rond de 127,2% en 161,8% fibonacci, ofwel rond de $0,083 en $0,086. Vooralsnog lijkt DOGE erg bullish”

Bovenstaande DOGE analyse is op 27 oktober 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving worden alle analyses up-to-date gehouden.

DOGE zakte dan ook terug naar $0,073 vanochtend, maar begon toen alweer hard te stijgen. Dat komt natuurlijk door hype omtrent de Twitterovername van Elon Musk. DOGE stijgt op het moment van schrijven naar $0,082 en zet daarmee mogelijk zijn uitbraak voort. Toch verwachten de analisten dat weer enige weerstand zal liggen rond de vorige piek.

DOGE kopen of verkopen?

Overweeg jij DOGE te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto. Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel