PremiumKoersvoorspelling Dogecoin: zo brengt Elon Musk DOGE naar 1$

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van dogecoin (DOGE) uit onze Premium groep.

Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan eens een kijkje op onze Premium informatiepagina.

Laatste Dogecoin nieuws

Technische analyse DOGE koers

Dogecoin is, zoals je in de bovenstaande berichten kunt lezen, hard gestegen de afgelopen dagen. Dit heeft voornamelijk te maken met de overname van Twitter door Elon Musk. Hierdoor was DOGE met meer dan 30% gestegen in de afgelopen 24 uur naar een piek van $0,157, een prijs die we sinds april niet meer hebben gezien. Het was zelfs een stijging van bijna 150% in een week.

Op het moment van schrijven loopt DOGE echter weer tegen weerstand aan rond $0,15, zoals op 29 oktober. Daarmee zakt de koers terug naar $0,14 maar lijkt hier wellicht support te vinden om nog een laatste wave omhoog te vervolgen. Afgelopen week deelden de analisten van Crypto Insiders al dat zij verwachten dat DOGE verder uit zou breken. In een nieuwe analyse op 31 oktober benadrukten zij dat nogmaals als volgt:

“Zoals het er nu naar uitziet heeft DOGE minstens nog een wave omhoog in zich. We zien namelijk een 12345 Elliott Wave patroon ontstaan waarbij de vierde wave is afgerond. De vijfde en laatste wave zou ons richting de 127,2% en 161,8% Fibonacci kunnen brengen.

Als we puur naar de technische analyse kijken, zou dit voor DOGE mogelijk ook de laatste wave omhoog zijn voordat we weer een flinke retracement gaan maken. Dit is natuurlijk echter wel deels afhankelijk van het fundamentele en macro-economische aspect.”

Die stijging volgde uiteindelijk zelfs sneller dan verwacht, en dat kwam natuurlijk door een nieuwe Tweet van Musk. De verwachting is dat DOGE nog wel naar de rode weerstandzone verder kan stijgen, maar daarna wellicht corrigeert.

Bovenstaande DOGE analyse is op 31 oktober 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving worden alle analyses up-to-date gehouden.

DOGE kopen of verkopen?

Overweeg jij DOGE te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel