PremiumKoersvoorspelling Terra Classic: Binance heeft 5,6 miljard LUNC verbrand

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


In de Premium omgeving van Crypto Insiders worden dagelijks actuele technische analyses gedeeld door ervaren analisten. De afgelopen periode kwam Terra Classic (LUNC) hier regelmatig ter sprake. In deze rubriek blikken we terug op deze technische analyse en brengen we de recente ontwikkelingen en verwachtingen voor de komende periode in kaart. Mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben kun je deze eenvoudig stellen in onze Discord community, hier staan onze technische analyses doorgaans 48 uur eerder klaar voor onze leden.

Wat is Terra Classic (LUNC)?

Terra Classic is een op Cosmos SDK lopend platform dat zich focust op het maken en onderhouden van stablecoins. Terra Classic heeft haar eigen stablecoin genaamd TerraClassicUSD (USTC). Terra Classic probeert deze stablecoin stabiel te houden door haar andere cryptocurrency LUNC. Elke stablecoin kan namelijk omgezet worden naar USTC en vice versa. Zo hoeft de stablecoin niet stabiel worden gehouden door middel van fiat of over-collateralized crypto als reserve. Ook kan LUNC gebruikt worden door investeerders voor het betalen van hun fee’s, bij het staken of bij het meedoen aan stemmingsrondes bij de governance van Terra.

Laatste Terra Classic (LUNC) nieuws

Op 3 oktober heeft Binance, ‘s werelds grootste cryptocurrency exchange op basis van handelsvolume, bekend gemaakt hoeveel LUNC zij hebben vernietigd. Dit vernietigingssysteem heeft Binance geïmplementeerd na een voorstel uit de LUNC community. Binance zal alle trading fee’s die zij ontvangen met de LUNC handel in spot en margin trading naar een burn adres sturen zodat deze coins uit de roulatie zullen zijn.

Op 3 oktober heeft de CEO van Binance, Changpeng Zhao, de LUNC burn cijfers bekendgemaakt. Zo geeft Zhao aan dat ongeveer $1,8 miljoen aan LUNC geburned is. Dit staat gelijk aan 5.595.907.838,67 vernietigde LUNC.

Wat zijn de verwachtingen voor Terra Classic (LUNC)?

Of bovenstaande ontwikkelingen nog verdere impact gaat hebben op de prijs is afhankelijk van een groot aantal factoren die dagelijks verschillen. De crypto-markt is immers zwaar onderhevig aan economische gebeurtenissen en traditionele aandelenmarkten. Daarom is het soms lastig om het juiste moment te bepalen om in een bepaald project te investeren. Een technische analyse kan bijvoorbeeld helpen bij het bepalen binnen welk tijdspan een cryptovaluta interessant (kan) zijn om te kopen of verkopen. Op basis van bijvoorbeeld de beleggingsgeschiedenis en het identificeren van patronen in prijsbewegingen.

Technische analyse LUNC koers

De analisten in de Premium omgeving van Crypto Insiders hebben opnieuw een blik geworpen op de LUNC grafiek. Zij kwamen tot de conclusie dat de grafiek erop wijst dat LUNC mogelijk nog hard omhoog zou kunnen. Uit de grafiek is namelijk op te maken dat de maandelijkse pivot points goed hun werk doen. Vooralsnog traden we onder de monthly central pivot, maar de verwachting is dat we deze wel gaan opzoeken. De analisten zijn vooralsnog bullish op LUNC.

Bovenstaande LUNC analyse is op 3 oktober 2022 in onze Discord omgeving voor leden gedeeld.

LUNC kopen of verkopen?

Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Discord community voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun analyses en handelsplannen. Ook delen we hier als eerst onze technische en fundamentele analyses. In onze Discord community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we onze premium leden op de hoogte te houden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel