PremiumLitecoin koers analist: stijging is mogelijk pas halverwege

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van litecoin (LTC) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Laatste litecoin nieuws

Technische analyse LTC koers

Litcoin heeft de laatste tijd zeer sterk gepresteerd. De LTC koers is sinds de FTX crash explosief de lucht ingegaan. In dit tijdsbestek steeg de koers van de lokale bodem van $47,50 naar de lokale piek van $83,75. Dit staat ongeveer gelijk aan een stijging van 75%.

De analisten verwachten echter dat deze stijging nog niet klaar is. Zij zien namelijk dat litecoin in een 12345 Elliott Wave patroon omhoog beweegt waarbij de koers nu de laatste fase van de derde wave vormt. Dat betekent dat we mogelijk pas op de helft van deze stijging zitten. De verwachting is dat de LTC koers vervolgens een correctie omlaag zal maken in de derde wave voordat de koers zijn stijging weer hervat.

Waar de koers dan zal uitkomen is vooralnog te vroeg om precies in te schatten. Zodra de analisten hiervan een beter beeld kunnen schetsen, zullen ze dat direct delen in de Premium omgeving.

Bovenstaande LTC analyse is op 2 december 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving houden we alle analyses up-to-date.

Mogelijk ook een interessante analyse

Eerder vandaag deelden we ook een nieuwe analyse van de koers van polkadot (DOT). De analisten van Crypto Insiders waarschuwen dat de DOT koers mogelijk heel dicht bij de bodem zit.

Gisteren keken de analisten naar de koers van reserve rights (RSR) en zagen dat deze cryptocurrency mogelijk nog een flinke daling kan maken na een korte stijging. Deze koers lijkt in de afrondende fase te zitten van een neerwaarts patroon.

Daarnaast keken de analisten een aantal dagen geleden naar een andere cryptomunt die nog hard kan dalen: dogecoin (DOGE). Hoewel deze analyse een aantal dagen oud is, is de grafiek nog geldig. Ondertussen is er al een nieuwe update geplaatst voor de DOGE grafiek in de Premium omgeving.

Litecoin kopen of verkopen?

Overweeg jij LTC te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel