PremiumLitecoin volgt analyse: koers lijkt nu naar golden pocket te gaan

Premium leden van Crypto Insiders ontvangen dagelijks nieuwe technische analyses voor een groot aantal cryptomunten. In dit artikel delen we een recente analyse van litecoin (LTC) uit onze Premium groep. Hoewel de verwachting voor de korte termijn neerwaarts is, zien analisten nieuwe kansen aankomen voor de koers.

Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Technische analyse LTC koers

De analisten van Crypto Insiders zijn al sinds begin december bullish over litecoin. De LTC koers toonde namelijk toen al meer kracht dan de meeste andere crypto op de markt.

Zij hadden destijds al het doel van $90 voor ogen. Vandaag tikte de LTC koers dan ook daadwerkelijk de $90 aan, de hoogste prijs sinds mei 2022. Dat betekent echter dat mogelijk binnenkort een correctie voor de LTC koers volgt, leggen de analisten als volgt uit:

“De koers van litecoin is de afgelopen dagen flink gestegen, maar bleef enigszins achter in vergelijk met bitcoin en andere grote munten. Hoewel we dit niet hadden verwacht, maakt dat voor onze analyse nog niet uit. 

De koers van LTC heeft de verwachte prijszone bereikt. We verwachten dat snel een flinke daling zal plaatsvinden richting de 50% en 61,8% Fibonacci, ook wel bekend als de “golden pocket” van Fibonacci. 

Deze zone ligt tussen de $59 en $66 en dat zou een daling van meer dan 30% kunnen zijn. Houd er rekening mee dat de witte stippellijn slechts indicatief is voor de verwachte richting, de koers kan daar vanaf afwijken zonder de analyse ongeldig te maken. 

Vanaf de golden pocket zien we mogelijk nieuwe kansen ontstaan. Hoe deze stijging daarna eruit zal zien, zullen we tegen die tijd in een nieuwe analyse delen in de Premium omgeving.”

Deze analyse is 13 januari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook in te kunnen spelen op dalende koersen. Met een Premium lidmaatschap van Crypto Insiders kun je leren van ervaren analisten en handelaren hoe je kunt profiteren van onze analyses. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Lees meer over litecoin

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel