PremiumNieuwe analyse bitcoin koers: ’tijdelijke opleving, blijven opletten’

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van bitcoin (BTC) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Laatste bitcoin nieuws

Technische analyse BTC koers

De bitcoin koers is sinds de vorige analyse, zoals de analisten al hadden verwacht, gedaald. In die tussentijd heeft de koers zelfs een prijs bereikt die we in twee jaar niet gezien hebben. In de vorige analyse werd ook al aangegeven dat de analisten weer een tijdelijk stijging hadden verwacht. Ook dit viel na verwachting plaats en bitcoin wist over de afgelopen twee dagen van $15.400 naar $16.700 te stijgen.

De analisten van Crypto Insiders verwachten nu eerst een korte daling richting de kleine groene zone op de grafiek. Deze daling zorgt ervoor dat de correctieve tweede wave uit het 12345 Elliott Wave patroon wordt gemaakt. De zone kan dan als een sprinkplank fungeren voor de derde wave die de koers fors kan laten stijgen.

Echter zijn de analisten voer de lange termijn nog erg bearish over de bitcoin koers. Als de koers ook direct onder de recente low van $15.474 duikt, dan zien we wellicht toch geen korte opleving en invalideert de analyse. Verdere koersontwikkelingen worden zo snel mogelijk gedeeld in de Premium omgeving van Crypto Insiders.

Bovenstaande BTC analyse is op 24 november 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving houden we alle analyses up-to-date.

Mogelijk ook een interessante analyse

Gister konden we in een Premium analyse lezen wat de analisten verwachten van Polygon (MATIC). Hoewel deze cryptocurrency over de afgelopen weken flink wat klappen te verduren kreeg, zit er mogelijk weer goed nieuws aan te komen.

Bitcoin kopen of verkopen?

Overweeg jij BTC te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel