PremiumNieuwe crypto kansen: deze koers zit heel dicht bij golden pocket

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van fantom (FTM) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Technische analyse FTM koers

Fantom zag een lange tijd er erg onzeker uit, maar de analisten van Crypto Insiders zien sinds kort weer nieuwe kansen ontstaan voor de de cryptocurrency.

De analisten zien namelijk een 12345 Elliot Wave patroon vormen als innerwave van een grotere derde wave. Dat is echter voorlopig nog een bearish patroon en duidt aan dat de FTM koers nog een stuk lager kan zakken.

De analisten verwachten dat FTM eerst nog een kleine stijging zal maken richting de zogenaamde golden pocket van Fibonacci’s, dat is de zone tussen de 50% en 61,8% Fibonacci, oftewel tussen de $0,21 en $0,23.

Daarna verwachten de analisten dat FTM de weg naar beneden voortzet. Toch kijken de analisten al naar mogelijke kansen die kunnen ontstaan zodra dit patroon afrondt. Dat zou mogelijk in de groene zone tussen de $0,07 en $0,13 kunnen zijn.

Daar liggen wellicht nieuwe kansen voor long posities. Zodra de koers hier in de buurt komt, zullen de analisten direct een nieuwe analyse in de Premium omgeving delen om de verwachte stijging in kaart te brengen.

Deze analyse is 23 december met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Analyses worden als eerst gedeeld in onze Premium groep.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

Met een lidmaatschap krijg je toegang tot nog meer analyses, koersvideo’s, handelsplannen en direct contact met onze analisten. In onze premium groep kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Voor meer informatie,  neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor meer analyses

Lees meer over Fantom

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel