PremiumOnze laatste verwachtingen voor de Bitcoin koers

Premium leden van Crypto Insiders ontvangen dagelijks nieuwe technische analyses voor een groot aantal cryptomunten.  In dit artikel delen we een recente analyse van bitcoin (BTC) uit onze Premium omgeving. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Technische analyse BTC koers

De analisten van Crypto Insiders hadden enkele dagen geleden twee verschillende scenario’s voor de bitcoin koers gedeeld met leden in de Premium omgeving.

Bitcoin begon gisterenavond weer te stijgen en doorbrak afgelopen nacht de $18.000. Dat komt vooralsnog overeen met een van de onderstaande scenario’s:

“In het eerste scenario verwachten wij dat bitcoin niet veel verder komt dan de rode zone die wij in de vorige analyse al deelden, tussen de $17.130 en $17.577.

Toch lijkt bitcoin over de afgelopen dagen meer kracht te tonen dan we hadden verwacht, waardoor het mogelijk is dat bitcoin doorschiet naar de volgende rode zone.

Mocht bitcoin boven de $18.389 uitkomen, dan komt de eerste verkoopzone te vervallen en vormt de koers een nieuw patroon. Dit patroon zal dan naar onze verwachting uitkomen tussen de $19.178 en $19.862.

Desondanks blijven onze verwachting voor de middellange termijn bearish. We houden nog altijd rekening met een daling naar het gebied tussen de $7.000 en $12.000.”

Deze analyse is 10 januari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

Met een Premium lidmaatschap van Crypto Insiders kom je in direct contact met onze analisten en leer je van ervaren handelaren hoe je kunt profiteren van al onze analyses, waar zij hun posities openen en sluiten en welke risico’s hieraan verbonden zijn. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Zoals je wellicht al hebt ervaren: de crypto markt is volatiel en koersen bewegen nooit in een rechte lijn. De huidige marktomstandigheden maken het voor beginnende handelaren zeer lastig om winstgevend te handelen. Toch kun je ook winst maken door in te zetten op een koerdaling via zogeheten “short posities.” Onze analisten maken hiervoor gebruik van Bybit.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Lees meer over bitcoin

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel