PremiumRipple koersvoorspelling: sorry, slecht nieuws voor de XRP koers

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van ripple (XRP) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Laatste Ripple nieuws

Technische analyse XRP koers

In de vorige XRP analyse van de Crypto Insiders analisten was al te lezen dat zij een flinke daling verwachten. Echter dachten zij toen nog dat de XRP koers eerst een kleine stijging zou maken, maar de analisten lieten begin deze week in een nieuwe analyse weten dat zij geen vertrouwen meer hebben dat dit nog lukt.

Desondanks kon XRP toch iets stijgen in de afgelopen dagen en als dit doorzet boven $0,42 dan invalideert de onderstaande analyse. Zo lang dit niet gebeurt, verwachten de analisten echter een forse daling.

Zij zien namelijk een 12345 Elliott Wave patroon op de grafiek waarbij de vijfde wave gevormd wordt. Deze zal mogelijk tussen de $0,257 tot $0,28 uitkomen. Na een korte correctie kan XRP zelfs nog dieper dalen naar de zone rond $0,21.

De Crypto Insiders analisten zullen zich tegen die tijd opnieuw buigen over de XRP koers en een nieuwe analyse delen in de Premium omgeving. Dat zullen zij ook dan als XRP toch stijgt en de analyse invalideert.

Bovenstaande XRP analyse is op 21 november 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving houden we alle analyses up-to-date.

Mogelijk ook een interessante analyse

Gisteren keken de analisten naar de koers van litecoin (LTC). Deze cryptomunt was met ongeveer 30% gestegen en was daarom wel rijp voor een nieuwe analyse. Hieruit bleek dat LTC mogelijk nog meer gas in de tank heeft om, geheel tegen de markt in, een mooie stijging te laten zien.

Ripple kopen of verkopen?

Overweeg jij XRP te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel