PremiumSolana analyse: koers kan nog fors stijgen, maar maakt daarna omkeer

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van solana (SOL) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Laatste solana nieuws

Technische analyse SOL koers

De stevige daling voor SOL van 60% die we zagen na het FTX debacle, heeft de koers naar een niveau gebracht die we sinds maart 2021 niet meer hebben gezien. Toch lijkt de koers weer wat kracht terug te krijgen en SOL steeg in de afgelopen dagen met 33% vanaf $11,2 naar een piek van $14,9.

Vanochtend zakt de SOL koers iets en is op het moment van schrijven zoekende naar support rond $14. Toch verwachten de analisten van Crypto Insiders dat deze stijging op de korte duur nog even door kan zetten. Echter kan SOL daarna weer hard dalen, waaarschuwen de analisten:

“SOL is naar verwachting gedaald en dat betekent dat wij hier nu een stijging verwachten. Deze stijging zal onderdeel uitmaken van de correctieve B wave uit een ABC Elliott Wave patroon.

Wij verwachten dat deze B wave uit zal komen rond het 50% tot 61,8% Fibonacci niveau, ofwel een koers tussen de $24,80 en $28,20.

Helaas zal het niet positief blijven voor de cryptocurrency, aangezien we na deze stijging toch weer een daling verwachten om de C wave, en dus het ABC patroon in zijn geheel, af te ronden.

Waar deze precies uit zal komen is nog te vroeg om te zeggen. Wanneer wij dit beter kunnen inschatten zal zo snel mogelijk een nieuwe analyse worden gedeeld in de Premium omgeving van Crypto Insiders.”

Bovenstaande SOL analyse is op 24 november 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving houden we alle analyses up-to-date.

Mogelijk ook een interessante analyse

Vanochtend namen de Crypto Insiders analisten ook een andere koers onder de loep. Zij keken in deze nieuwe analyse namelijk naar ripple (XRP). Ondanks de kleine stijging van de ripple koers, zijn de analisten van mening dat XRP er vooralsnog niet bullish uitziet en zijn neerwaartse trend snel zal voortzetten.

Solana kopen of verkopen?

Overweeg jij SOL te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel