PremiumSolana koers staat op uitbreken, let op deze prijzen

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptomunten. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van solana (SOL) uit onze Premium omgeving. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen, probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse SOL koers

Solana steeg in de eerste weken van 2023 veel harder dan verwacht, zelfs met bijna 70%. Ook de analisten van Crypto Insiders zijn inmiddels bullish geworden over de SOL koers. Toch verwachten zij eerst een flinke daling voordat de opwaartse trend hervat.

De analisten gaven enkele dagen geleden aan Premium leden door dat zij vanaf de $25 veel weerstand verwachten. Toch is het mogelijk dat SOL richting $30 doorschiet voordat de koers een omkeer maakt, de witte stippellijn is slechts indicatief voor de richting en zal niet precies gevolgd worden.

“We verwachten nog wat opwaartse druk voor SOL, maar daarna zullen we een sterke wave omlaag krijgen. De grafiek geeft een bullish sequence voor SOL aan omdat de 161,8% Fibonacci is behaald. Dit is een belangrijke indiactor dat het om een impulsieve in plaats van een corrigerende wave gaat.

We verwachten daarom dat SOL snel de eerste wave van 12345 Elliott Wave patroon afrondt en daarna een tweede correctieve wave omlaag richting de groene zone zal maken, oftewel een koers tussen de $15,35 en $17,56.

In de groene zone zien we mogelijk nieuwe kansen, aangezien we vanaf daar verwachten dat de stijging hervat. Hoe dat eruit komt te zien, zullen we tegen die tijd delen in een nieuwe analyse in de Premium omgeving.”

Deze analyse is 16 januari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook in te kunnen spelen op dalende koersen. Met een Premium lidmaatschap van Crypto Insiders kun je leren van ervaren analisten en handelaren hoe je kunt profiteren van onze analyses. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Lees meer over Solana

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel