PremiumSolana koers volgens experts: Is nu het moment om te verkopen?

Premium leden van Crypto Insiders ontvangen dagelijks nieuwe technische analyses voor een groot aantal cryptomunten. In dit artikel delen we een recente analyse van solana (SOL) uit onze Premium omgeving.

Bezit jij deze crypto niet? Dan hebben we alsnog goed nieuws: je kunt ook inspelen op een dalende koers. Hoe je dat kunt doen, leggen we hieronder uit. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Technische analyse SOL koers

De solana koers heeft zich de afgelopen twee weken voornamelijk in een stijgende lijn bewogen. De koers is in deze periode maar liefst verdubbeld in prijs, waardoor er dus een duidelijke opwaartse trend waarneembaar is. Toch verwachten de analisten van Crypto Insiders dat er nog een flinke correctie zal volgen en zeggen daar het volgende over:

“We zien dat de SOL koers een ABC Elliott wave patroon aan het vormen is en verwachten dat de koers uiteindelijk zal uitkomen tussen de 100% en 123,6% Fibonacci, wat neerkomt op een prijs tussen de $18,83 en $20,30. 

Hoewel de koers een prachtige stijging achter de rug heeft, zien wij de SOL koers deze zone naderen. Omdat dit een belangrijke zone is waar veel weerstand zal liggen, verwachten wij vanaf hier een daling. 

Zodra de koers deze rode zone bereikt, kunnen we het overwegen om in te spelen op een koersdaling. Zodra wij verwachten dat de daling begint, zullen wij direct een nieuwe analyse hiervan in de Premium omgeving delen.”

Deze analyse is 11 januari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Winst maken met een dalende crypto koers?

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook in te kunnen spelen op dalende koersen. Met een Premium lidmaatschap van Crypto Insiders kun je leren van ervaren analisten en handelaren hoe je kunt profiteren van onze analyses. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Lees meer over Solana

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel