PremiumSuccesvolle Dogecoin handelaren lekken trading strategie

Als lid van Crypto Insiders krijg je elke week eenvoudige technische analyses van meer dan 20 verschillende cryptovaluta. Ervaren analisten delen deze analyses in onze besloten trading-community en al meer dan 1.000 Nederlandse handelaren maken hier gebruik van. In dit artikel delen we een recente analyse van Dogecoin (DOGE) die eerder in onze premium groep is gedeeld.

Ervaren handelaren weten dat winstgevend handelen niet alleen mogelijk is wanneer de koers stijgt, maar ook wanneer de koers daalt. Door het innemen van short-posities kunnen handelaren profiteren van een verwachte daling van een bepaalde cryptovaluta.

Om van deze analyse te profiteren leggen we onder in dit artikel uit hoe je met short-posities winst kunt maken in een dalende markt. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer leren over het handelen met cryptovaluta? Probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse DOGE koers

DOGE lijkt momenteel vast te zitten in een zijwaartse trendkanaal tussen de $0,07 en $0,08. Dit is echter de zone waar de analisten van Crypto Insiders al eerder aangaven aanzienlijke weerstand en neerwaartse druk te verwachten. In hun meest recente analyse voor DOGE leggen ze dat als volgt uit:

“De koers blijft hangen in een zijwaarts bereik, maar wel binnen de voorspelde zone. Dit duidt erop dat DOGE niet in staat is om erdoorheen te breken, wat aangeeft dat deze zone veel weerstand biedt.

We verwachten dat de koers verder zal dalen in een 12345 Elliott Wave patroon. De eerste stop is naar verwachting de zone onder de 161,8% Fibonacci, wat overeenkomt met een koers tussen $0,055 en $0,058. Daarna verwachten we een korte opleving voordat de koers weer verder omlaag gaat.

Veel koersen presteren de laatste tijd beter dan verwacht. In de Premium omgeving houden we dit nauw in de gaten en publiceren we snel nieuwe analyses mocht de situatie veranderen.”

Deze analyse is op 26 maart met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Winst maken wanneer een koers daalt?

De verwachting van de koers is omlaag. Om toch te kunnen profiteren van deze analyse maken ervaren handelaren gebruik van Bybit. Hier is het mogelijk om te handelen in derivaten en kun je zogeheten short-orders plaatsen wanneer je verwacht dat een koers gaat dalen. Via deze link kun je gratis een account aanmaken en registreert Bybit dat je afkomstig bent van Crypto Insiders. Hiermee steun je ons platform en kom je in aanmerking voor leuke prijzen en aanbiedingen.

Wil jij leren hoe je dit soort technische analyses kunt toepassen om meer winst kunt maken? Word lid van onze Premium trading-groep en krijg toegang tot meer dan 20 analyses per week, live-streams waar je direct vragen kunt stellen aan onze analisten en een community van meer dan 1000 ervaren handelaren die jou graag helpen. Meld je nu aan en krijg de eerste 30 dagen gratis! Kijk op onze Premium informatiepagina voor meer details.

Lees meer over Dogecoin

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

De koersen van cryptovaluta kunnen zich onvoorspelbaar gedragen. Het is daarom belangrijk ook altijd zelf onderzoek te doen en verder te kijken dan alleen de technische analyse. Wees voorzichtig en houd rekening met alle factoren voordat je een beslissing neemt.

Laatste Nieuws

Next Post