PremiumVeChain klaar voor stijging voordat crypto koers naar dieptepunt zakt

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van VeChain (VET) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Laatste VeChain nieuws

Technische analyse VET koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs een frisse blik geworpen op de vechain koers. Zij kwamen tot de conclusie dat de VET koers mogelijk in de buurt is van de lange termijn bodem.

Zoals je kunt zien op de grafiek, kan het echter alsnog even duren voordat VET ook echt het dieptepunt raakt. Mogelijk volgt ook eerst een kleine correctie omhoog, deelden onlangs de analisten aan leden in de Premium omgeving:

“We zien dat VET op dit moment nog wil dalen richting de blauwe support zone en doet dat door middel van een diagonal wave. Dit patroon staat beter bekend als een falling wedge patroon. 

We verwachten dat de koers eerst de bovenkant van dit patroon raakt via de vierde wave van een Elliott Wave Patroon. Vervolgens zal de koers mogelijk een nieuwe bodem vinden in de blauwe supportzone.”

Deze VET analyse is op 3 december met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving houden we alle analyses up-to-date.

Meer analyses uit onze premium omgeving

Eerder vandaag namen we ook een kijkje naar de koers van aave (AAVE). Ook hier verwachten de analisten eerst een kleine stijging voordat de koers nog dieper zakt.

Daarnaast konden we vanochtend lezen wat de analisten over ethereum (ETH) denken. Zij zien dat de koers in een belangrijke zone terecht is gekomen dat mogelijk dient als kantelpunt.

VeChain kopen of verkopen?

Overweeg jij VET te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel