Roy van Krieken Roy van Krieken
29/09/2022 06:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 29/09/2022 06:00

VeChain interesse begint hard te stijgen

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Analisten verwachten dat VeChain vanaf dit punt 100% kan stijgen

Foto: DIAMOND VISUALS/Shutterstock

Vorig jaar was VeChain (VET) een project waar een gigantische hoeveelheid hype mee gemoeid ging. Ook de koers van VET liet op sommige moment behoorlijk mooie stijgingen zien. Sindsdien is de interesse in het project op een laag pitje komen te staan, al lijkt hier nu weer verandering in te komen. Op sociale media is het aantal keren dat VeChain wordt genoemd al naar een nieuw record gestegen!

Crypto ontbijt: Bitcoin ETF krimp, EigenLayer debuut & TON haalt ADA in
  • icon-altcoins
    Altcoin nieuws

VeChain herstelt?

VeChain richt zich vooral op het toepassen van blockchain technologie in de supply chain management. Het project kan door zijn native token, VET, belangrijke problemen in het opslaan en versturen van gegevens aanpakken voor het bedrijfsleven. VeChain richt zich op verschillende sectoren in het bedrijfsleven, waaronder de energiesector, de financiële sector en zelfs de voedsel- en drankindustrie.

Op dit moment lijkt de interesse in het project weer terug van weggeweest. Volgens data van LunarCrush werd afgelopen tijd meer dan 28.000 keer verwezen naar VeChain op verschillende sociale media. Dat is het hoogste aantal dit kwartaal.

“Houd VeChain goed in de gaten, want de sociale vermeldingen hebben zojuist het hoogste niveau tot nu toe in Q3 2022 overschreden. Vechain raakte 1,26K sociale berichten per uur met sterke sociale betrokkenheid en bullish sentiment.”

VeChain sluit nieuwe samenwerkingen

Een van de redenen waarom de interesse in VeChain zo hoog is, heeft te maken met het feit dat het platform nog altijd hard werkt om nieuwe bedrijven binnen te hengelen om mee samen te werken. Het laatste voorbeeld van een dergelijke nieuwe samenwerking is TruTrace.

TruTrace is een groot Canadees softwarebedrijf en slechts een paar dagen geleden werd bekend dat zij in zee zijn gegaan met VeChain. Dergelijke aankondigingen zorgen natuurlijk voor een verhoogde interesse van crypto investeerders en handelaren.

In de zomer was al in het altcoin nieuws te lezen dat VeChain de officiele partner werd van de Ultimate Fighting Championship (UFC). Hoewel de koers van VET, net als eigenlijk alle cryptocurrencies, op dit moment nog diep onder water staat, gebeuren er achter de schermen dus genoeg positieve dingen.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie