PremiumWaarom analisten bezorgd zijn over de XRP koers

Premium leden van Crypto Insiders ontvangen dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van ripple (XRP) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Technische analyse XRP koers

Deze week zagen we eindelijk de volatiliteit in de crypto markt weer wat toenemen. Veel koersen konden hard in prijs stijgen, maar XRP bleef enigszins achter.

Toch komt dat overeen met wat de analisten van Crypto Insiders hadden verwacht. XRP komt namelijk veel weerstand tegen in de onderstaande blauwe zone. Dat lichtte de analisten onlangs als volgt toe:

“XRP is ten opzichte van andere cryptocurrencies weinig bewogen over de afgelopen dagen. We zien dat de koers veel moeite heeft met de weerstandzone die we getekend hebben tussen de $0,352 en $0,39. Deze weerstandszone zal ook de reden zijn dat XRP weinig kracht heeft vertoond de afgelopen dagen. 

Hoewel we geen positie willen innemen voor deze daling vanuit de blauwe zone, hebben we wel al langere tijd de groene koopzone in het vizier rond de $0,21. Onze verwachting is dat wanneer de markt een correctie krijgt, XRP hard kan dalen.“ 

Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Winst maken wanneer de XRP koers daalt?

Zoals je wellicht al hebt ervaren: de crypto markt is volatiel en koersen bewegen nooit in een rechte lijn. De huidige marktomstandigheden maken het voor beginnende handelaren zeer lastig om winstgevend te handelen. Toch kun je ook winst maken door in te zetten op een koerdaling via zogeheten “short posities.” Onze analisten maken hiervoor gebruik van Bybit.

Met een Premium lidmaatschap van Crypto Insiders kom je in direct contact met onze analisten en leer je van ervaren handelaren hoe je kunt profiteren van al onze analyses, waar zij hun posities openen en sluiten en welke risico’s hieraan verbonden zijn. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Lees meer over Ripple

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel